Kamen za pizzu R10032PI NAPOLETANA 31,5 cm, donji, kordierit, G3Ferrari
Code: G33505618100 dana za povrat Besplatno i bez gnjavaže
Certified shop: 9,3 / 10300+ provjerenih recenzije
Šaljemo istog danaNaručite prije 12:00
50 000+ ocjena proizvodaOd naših kupaca
Product detailed description
Glavne prednosti:
- Zamjenski donji kamen izrađen od prirodnog kordijerita namijenjen je isključivo za peći G3Ferrari NAPOLETANA model G10032
- kamen možete jednostavno zamijeniti originalnim dijelom vaše pećnice i ponovno uživati u savršeno pečenoj pizzi kod kuće.
- Zahvaljujući otpornosti na temperature do 700 °C, pogodan je i za intenzivnu i čestu upotrebu bez gubitka svojstava
- Promjer od 31,5 cm osigurava savršeno pristajanje u kompatibilni model pećnice bez potrebe za preinakama
- Prirodni kordierit je materijal pogodan za kontakt s hranom i s vremenom normalnom upotrebom dobiva patinu.
- Glatka površina kamena omogućuje jednostavno umetanje i vađenje pizze bez lijepljenja ili kidanja tijesta.
- Nakon hlađenja, površinu možete jednostavno obrisati vlažnom krpom ili plastičnom strugalicom za rutinsko održavanje.
- Kamena konstrukcija osigurava ravnomjernu raspodjelu topline i stabilne performanse pečenja tijekom cijelog postupka.
- kamen je kompatibilan sa svim varijantama boja modela G10032 i ne zahtijeva daljnje preinake.
- služi kao originalni rezervni dio koji je proizvođač dizajnirao za sigurnu i učinkovitu upotrebu u određenoj vrsti peći
- Neutralna bež boja u kombinaciji s okruglim oblikom izgleda neupadljivo i prirodno u svakoj kuhinji
- Jednostavan dizajn bez uzoraka ili logotipa omogućuje praktičnu upotrebu i jednostavno čišćenje nakon upotrebe
Dodatne informacije:
- promjer: 31,5 cm
Additional parameters
| Category: | Aparati za kruh |
|---|---|
| Weight: | 0.2 kg |
| EAN: | 8055176401160 |
| Boja: | Bež |
| Materijal: | Kordierit |
| Vrsta proizvoda: | Dodatna oprema |
| Margin: | C |
| Veličina: | 31 cm |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Proizvođač: | G3Ferrari |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment