Dječji tekstil

6 items total
Baldahin za krevet HUGH, bijela, pamuk, Bloomingville
216 €
BV82045903
Dječji pokrivač MAURICE, 100 x 80 cm, pamuk, Bloomingville
16,80 €
BV82051664
Dječji tepih FRIENDS, 130 cm, priroda, Bloomingville
122 €
BV82051498
Dječji tepih NAFFIE, 100 x 104 cm, smeđa, Bloomingville
98,99 € –29 %
69,30 €
BV82052925

Dječji tekstil – za udobniju dječju zonu

Želite li učiniti da se vaše dijete osjeća posebnim? Želite li njegovu ili njezinu sobu učiniti super ugodnom i udobnom? Koristite dječji tekstil i dopustite im da prostor vašeg djeteta učini sigurnim, toplim i privlačnim.

Koju vrstu tekstila mogu koristiti u dječjoj sobi?

Djeca se vole maziti, trebaju fizički dodir i žude za zagrljajima i poljupcima. Trebaju utjehu i sigurno mjesto gdje se mogu opustiti ako se osjećaju uplašeno ili nervozno. Dječji tekstil kao što su jastuci ili deke, kao i plišane igračke, pomažu u uređenju ove vrste sigurnog, udobnog interijera prilagođenog djeci, pa se pobrinite da ih u dječjoj sobi bude puno. Kako biste postigli osjećaj sigurnosti i udobnosti, možete birati između sljedećih vrsta dječjeg tekstila:

  • ukrasni jastučići (mogu se koristiti i na podu za sjedenje)
  • deke i prekrivači
  • tepisi i tepisi (lijepi tepih središnja je zapovijed svake dječje sobe - ne samo da štiti mala stopala od hladnih podova, već pruža i ugodno mjesto za sjedenje, opuštanje ili čitanje, i jedan od glavnih ukrasa sobe)
  • zidni tepisi (odličan su ukras za dječju sobu, daju dimenziju i osjećaj topline)

Koju boju tekstila odabrati za dječju sobu?

Ako uređujete dječju zonu koristite nježne, mirne boje – boje koje će umiriti vaše dijete, a ne stimulirati ga. Najbolji izbor su pastelne boje - pastelno ružičasta, plava, zelena, svijetlo siva te sve vrste zemljanih i prirodnih boja. Ako želite bijele zidove, odaberite toplu nijansu bijele umjesto hladne, snježno bijele.