Nož za rezbarenje 6 cm, crna, plastika, Victorinox
Code: VN67503100 dana za povrat Besplatno i bez gnjavaže
Certified shop: 9,3 / 10300+ provjerenih recenzije
Šaljemo istog danaNaručite prije 12:00
50 000+ ocjena proizvodaOd naših kupaca
Product detailed description
Glavne prednosti:
- Crni nož za oblikovanje Victorinox SWISS CLASSIC s oštricom "ptičji kljun" idealan je za ukrašavanje i oblikovanje voća i povrća
- Zakrivljena oštrica omogućuje preciznu i sigurnu obradu zaobljenog voća i drugih sastojaka
- idealan izbor za kreativnu prezentaciju hrane i dekorativne aranžmane hrane u profesionalnim i kućnim kuhinjama
- Za svečanu večeru možete lako stvoriti složene oblike poput cvjetova rajčice ili figurica od povrća
- također pogodno za čišćenje, guljenje i rezanje manjeg voća fine strukture
- Ergonomski oblikovana ručka pruža udobnost čak i tijekom dulje upotrebe i osigurava čvrst hvat
- Oštrica je izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, što jamči dugi vijek trajanja i izdržljivost.
- Lagan i kompaktan dizajn noža idealan je za detaljan rad s preciznim rezultatima.
- Oblik oštrice olakšava rukovanje čak i na teško dostupnim mjestima, poput oko stabljike ili korijena
- Praktičan alat za sve koji vole detaljnu pripremu hrane ili profesionalno stiliziranje hrane
- Duljina oštrice od 6 cm dizajnirana je za maksimalnu upravljivost i kontrolu tijekom rada.
- Crna polimerna drška otporna je na vlagu, savršeno leži u ruci i jednostavna je za održavanje.
- Nož se može prati u perilici posuđa.
Dodatne informacije:
- Dimenzije: 16,2 x 2,3 x 1 cm
- duljina oštrice: 6 cm
- materijal: nehrđajući čelik, polipropilen
Additional parameters
| Category: | Noževi za orezivanje |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| EAN: | 7611160003133 |
| Boja: | Crna |
| Materijal: | Nehrđajući čelik |
| Duljina oštrice: | 6 cm |
| Informacije o proizvodu: | Sigurno za pranje u perilici posuđa |
| Vrsta proizvoda: | Noževi za posebne namjene |
| Margin: | C |
| Veličina: | 16 cm |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Proizvođač: | Victorinox |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment