prekrivači

6 items total
Pokrivač TONE, 130 x 200 cm, roza, Hübsch
154 €
HU220901
Pokrivač TONE, 130 x 200 cm, plava, Hübsch
149 €
HU220902
Pokrivač CLASSIC, 130 x 180 cm, siva, merino, Fritz Hansen
149 € –5 %
141 €
FH840007
Ogrtač ISNEL, 130 x 160 cm, plavi, pamuk, Bloomingville
22,05 €
BV82059372
Šal TIFFANIE, 130 x 160 cm, plava, pamuk, Bloomingville
23,10 €
BV82054471

Deke – must have za ugodu u svako godišnje doba

Što su deke?

Deke su predmeti za kućanstvo koji daju toplinu i udobnost tijekom hladnijih godišnjih doba. Deke imaju nekoliko prednosti zbog kojih su potrebni u svakom kućanstvu, bilo da ih koristite da se sklupčate na sofi ili da ostanu topli u krevetu.

Na našoj web stranici možete kupovati deke s visokokvalitetnim i živopisnim dizajnom, birajući između raznih deka renomiranih proizvođača kao što su Bloomingville i Hübsch.

Koje su koristi i prednosti korištenja a pokrivač?

  • Toplina i udobnost: Pružanje topline i udobnosti glavna je svrha pokrivača. Izrađene su od niza tkanina koje daju različite razine topline i udobnosti, uključujući pamuk, vunu i mješavine sintetike. U prohladnom zimskom danu, dekice su idealne za maženje uz lijepu knjigu ili film.
  • Dekorativno: deke možete koristiti za ukrašavanje kuće, osim što ih možete koristiti da vam budu topli i udobni. Dostupni su u raznim bojama, dezenima i teksturama, tako da možete odabrati onaj koji odgovara estetici vašeg uređenja.
  • Svestranost: A pokrivač je višenamjenski predmet koji se može koristiti na razne načine. Mogu se koristiti kao ćebe za piknik, dodatni sloj na krevetu ili kao prekrivač na kauču. Također su idealni za aktivnosti na otvorenom poput kampiranja.
  • Zdravstvene prednosti: deke mogu biti korisne za zdravlje, posebno za ljude koji pate od tjeskobe ili nesanice. Težina od pokrivač može korisniku pružiti osjećaj sigurnosti i udobnosti, što mu može pomoći da se opusti i ima kvalitetniji san. Ovo je poznato kao ponderirano pokrivač terapija.

Koja je razlika između a pokrivač i poplun?

A pokrivač i poplun su dva različita proizvoda koji pružaju toplinu i udobnost tijekom spavanja. Poplun je mekana prošivena odjeća prepuna izolacijskih materijala poput paperja, perja ili sintetičkih vlakana, sadržanih u ovojnici od tkanine, u usporedbi s pokrivač, što je ravni komad vunene ili pamučne tkanine.

Popluni su uglavnom deblji i topliji od deka zbog svog dizajna i često se koriste kao samostalna posteljina, dok se deke stavljaju na drugu posteljinu kako bi se dodatno ugrijale. Bilo da koristite poplun ili samo posteljinu ili pokrivač pokrivati se tijekom spavanja ovisi o klimi regije u kojoj živite.

Dok popluni mogu zahtijevati stručno čišćenje i navlaku za poplun, deke dolaze u različitim veličinama i obično se jednostavno peru.

Također možete proći kroz više varijanti tekstila koji su potrebni za svaki dom, poput tepih i staze, kupaonsko rublje, tekstil za stol ili ukrasni jastučići koji će se posebno dobro slagati s pokrivač tijekom filmske večeri ili večeri uz dobru knjigu.