Ribež za parmezan PARNA 20 cm, srebrna, nehrđajući čelik, Zack
Code: ZACK20230100 dana za povrat Besplatno i bez gnjavaže
Certified shop: 9,3 / 10300+ provjerenih recenzije
Šaljemo istog danaNaručite prije 12:00
50 000+ ocjena proizvodaOd naših kupaca
Product detailed description
Glavne prednosti:
- ribež za parmezan PARNA marke Zack praktičan je pomagač za jednostavno ribanje i posluživanje sira.
- Pogodan je ne samo za tvrde blokove parmezana, već i za mekše varijante ovog popularnog sira
- Idealan je za posluživanje tjestenine, rižota, salata ili talijanskih specijaliteta sa svježe naribanim sirom.
- Zahvaljujući posebno dizajniranoj površini za ribanje, sir se ne riba u grudice, već u fina i pahuljasta vlakna
- Integrirana posuda hvata ribani sir i omogućuje jednostavno posluživanje izravno na stolu.
- Poklopac sprječava isušivanje sira, a istovremeno sprječava njegovo znojenje prilikom čuvanja u hladnjaku.
- Kombinacija nekoliko funkcija u jednom tijelu objedinjuje ribanje, skladištenje i posluživanje bez potrebe za dodatnim posudama
- Konstrukcija od nehrđajućeg čelika otporna je na habanje, lako se čisti i održava higijenske uvjete tijekom pripreme hrane.
- Intuitivan je i siguran za korištenje, bez rizika od ozljede prstiju prilikom ribanja ili rukovanja sirom.
- Kompaktne dimenzije ribeža omogućuju jednostavno pohranjivanje u ladici ili kuhinjskoj polici.
- Minimalistički oblik i neutralni dizajn boja usklađuju se s modernom i tradicionalnom kuhinjskom opremom
- Mat površina od brušenog nehrđajućeg čelika izgleda elegantno i naglašava estetiku proizvoda marke Zack
Dodatne informacije:
- Dimenzije: 20,5 x 5,5 x 8,5 cm
- materijal: mat polirano nehrđajući čelik 18/10, plastika
Additional parameters
| Category: | Kuhinjski ribeži |
|---|---|
| Weight: | 0.4 kg |
| EAN: | 4034398202308 |
| Boja: | Srebrna |
| Materijal: | Nehrđajući čelik |
| Vrsta proizvoda: | Kuhinjski dodaci |
| Margin: | C |
| Veličina: | 20 cm |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Proizvođač: | Zack |
| Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment