Ballarini

Ballarinije vodeći talijanski proizvođač visokokvalitetnih neprianjajućih tava. Pogledajte kako kuhanje može biti praktično, jednostavno i lijepo!
4 items total
Tava s neprijanjajućim premazom ALBA, 24 cm, Ballarini
81,20 € –7 %
75,08 €
BAL1000240
Poklopac za tavu, 20 cm, Ballarini
Poklopac za tavu, 20 cm, Ballarini
Online na zalihama (3 pcs)
11,87 €
BAL1001582
Staklo za tavu, 24 cm, Ballarini
Staklo za tavu, 24 cm, Ballarini
Online na zalihama (8 pcs)
16,07 €
BAL1001583
Staklo za tavu, 28 cm, Ballarini
18,14 € –12 %
Staklo za tavu, 28 cm, Ballarini
Online na zalihama (5 pcs)
15,96 €
BAL1001584

Ballarini - napravljeno s talijanskom strašću prema kuhanju

Ballarini je robna marka koja je već više od 130 godina sinonim za visokokvalitetno talijansko posuđe. Brend ima bogatu povijest koja je započela 1889. godine kada je Paolo Ballarini osnovao malu radionicu u gradu Rivarolo, blizu Padove, Italija. Danas je Ballarini poznati brend koji je dio Zwilling grupe od 2015. godine.

Ballarini - ne samo tave

Misija Ballarini je pružiti potrošačima visokokvalitetno, izdržljivo i lijepo dizajnirano posuđe koje će poboljšati njihovo iskustvo kuhanja. Ballarini nudi široku paletu proizvoda posuđa koji su dizajnirani da zadovolje potrebe kako profesionalnih kuhara tako i kućnih kuhara. Asortiman proizvoda robne marke uključuje tave, lonce za umake, lonce za kuhanje, gradele i wokove, kao i specijalizirano posuđe za roštiljanje, pečenje (bez PFOA, neljepljivo) i pečenje .

Ono što tave Ballarini čini tako posebnima je kvaliteta njihovih materijala i izrade. Tave ove robne marke izrađene su s aluminijskom bazom debele debljine koja omogućuje ravnomjernu raspodjelu topline, sprječavajući vruće točke i omogućujući preciznu kontrolu kuhanja. Tave su također obložene neprianjajućom površinom koja ne sadrži štetne kemikalije i lako se čisti. Osim toga, tave Ballarini imaju ergonomske ručke koje su dizajnirane za udobnost i jednostavnost korištenja.

U Kulina nudimo neprianjajuće tave Ballarini s ručkom opremljenom patentiranim Thermopointom, koji vas svojom bojom upozorava na ispravnu toplinu tave. Ručka se može staviti u pećnicu s maksimalnom temperaturom od 160°C kako biste konačno mogli isprobati metodu prvo pržiti, zatim peći kako biste svladali svoje ribeye odreske.

Kvaliteta koju prepoznaju vrhunski kuhari i ljubitelji dizajna

Predanost Ballarini kvaliteti i inovacijama prepoznata je brojnim nagradama, uključujući prestižnu nagradu Red Dot Design Award. Posuđe robne marke koriste vrhunski kuhari diljem svijeta i bilo je predstavljeno u vodećim kulinarskim publikacijama.

Zaključno, Ballarini je brend koji je napravljen s talijanskom strašću prema kuhanju. S više od 130 godina iskustva, robna marka potrošačima nastavlja pružati visokokvalitetno, izdržljivo i lijepo dizajnirano posuđe. Bilo da ste profesionalni kuhar ili kuhar kod kuće, Ballarini nudi ponešto za svakoga.