Ekspres kuhalo

1 items total
Električni višenamjenski aparat za kuhanje ALL-IN-ONE POT CY505E30, 6 l, Tefal TEFCY505E30

Električni ekspres lonci – brz i praktičan način kuhanja

Što je an električni ekspres lonac?

An električni ekspres lonac je hermetički zatvorena posuda u kojoj se hrana brzo kuha pod pritiskom pare. Oni su suvremenija verzija klasične ploče za kuhanje ekspres lonac i dizajnirani su za brzo kuhanje hrane pod pritiskom koristeći električnu energiju. Električni ekspres lonci, poput onih koje proizvodi poznati brend Tefal , višenamjensko su posuđe i mogu se koristiti i kao aparat za sporo kuhanje, kuhalo za rižu, parobrod, apart za jogurt, aparat za jaja i druge stvari.

Je električni ekspres lonac sef?

Moderni električni ekspres lonci puno su sigurniji od starijih ploča za kuhanje. Moderni električni ekspres lonci su samostalni uređaji koji se spajaju u standardne kućanske utičnice i postavljaju se na radnu ploču. Uz dodatak nekoliko sigurnosnih mehanizama, stare horor priče o stvarima koje su eksplodirale po kuhinjskom stropu su povijest.

Većina modernih električnih ekspres lonca ne dopušta uklanjanje poklopca dok je uređaj još pod pritiskom; morate pričekati dok pritisak ne popusti. Većina modernih modela čak je opremljena temperaturnim senzorima koji pomažu u sprječavanju zagorijevanja hrane.

Je električni ekspres lonac jednostavan za korištenje?

Električni ekspres lonci se smatraju jednostavnima za rukovanje zbog svojih intuitivnih kontrola i značajki. Obično uključuju jednostavne upravljačke ploče s označenim gumbima i digitalnim zaslonima koji korisnicima olakšavaju odabir načina kuhanja, izmjenu postavki i praćenje procesa kuhanja.

Ova kuhala često uključuju digitalne kontrole koje korištenje, podešavanje i nadzor čine jednostavnim i nekompliciranim.

Oni automatski upravljaju procesom kuhanja nakon odabira točnih postavki, omogućujući korisnicima da ih postave i ostave dok se obrok ne pripremi. Kada jednostavno nemate vremena stajati za štednjakom sat vremena, koristite električni ekspres lonac je idealan. Njihova fleksibilnost, koja im omogućuje izvršavanje raznih zadataka kuhanja, dodatno povećava njihovu praktičnost. Za točne upute i mjere opreza važno je ipak pogledati upute proizvođača.

Na Kulina dostupno je nekoliko drugih električnih kuhala, uključujući friteze, kuhala za rižu, vakuum kuhalaitd. Provjeri ih!