Pokloni za udoban dom

Popis

Pokloni za udoban dom

Pokloni koji unose udobnost u vaš dom mnogo govore o tome koliko ste bliski. Samo vi znate kakav čaj ona ili on pije, kakav miris voli i što će primatelju najviše zagrijati srce.

Što trebate da se ugrijete

Gledanje u vatru, bilo da je riječ o užarenom stolnom kaminu ili o trepćućoj svijeći, umiruje i grije. Sve što trebate sada učiniti je umotati se u toplo ćebe, otvoriti bocu crnog vina, pročitati knjigu ili pogledati vašu omiljenu seriju.

Popis

Kada vam je potreban mir

Ima li ona ili on omiljeni kutak kod kuće? Mjesto za opuštanje, čitanje, planiranje ili pisanje dnevnika? Donošenje svjetla kao dar, bilo u obliku tradicionalne svijeće, modernog svijećnjaka, ili stiliziranih lampi ima vlastiti simbolizima.

Popis Popis Popis

Kada vam je potreban odmor

Zašto su darovi za opuštanje tako popularni? Jer svi trebamo malo odmora. I rijetko razmišljamo o sebi. Zato nam je jako drago kad netko misli o nama – naš omiljeni čaj, scented candles ili udobna posteljina.

Popis PopisPopis
30 items total
Stolni kamin SPIN 120, srebrna, Höfats
Stolni kamin SPIN 120, srebrna, Höfats
Online na zalihama (6 pcs)
176 €
HO00024
Podna lampa PIPE, 168 cm, mesing, Hübsch
Outlet
318 € –25 %
238 €
HU990914
Viseća lampa CONEY, narančasta, Hübsch
Outlet
174 € –20 %
139 €
HU991407
Zidni stalak za vino CIOSO, mat nehrđajući čelik, Blomus
108 € –8 %
98,70 €
BM65193
Čajnik XILIN, 800 ml, plava, lijevano željezo, Bredemeijer
53,55 €
BREDG001B
Mirisna svijeća YOU OR SOMEONE LIKE YOU, Etat Libre d'Orange
55,55 €
ELDYOU200B
Mirisna svijeća HERMANN, Etat Libre d'Orange
55,55 €
ELDHER200B
Knjiga gostiju, bež i narančasta, Printworks
29,40 €
PRPW00322
Stolni kamin SPIN 90, crni, Höfats
Stolni kamin SPIN 90, crni, Höfats
Online na zalihama (5 pcs)
154 €
HO00041
Držač za svijeće LITO M, 27 cm, crna, čelik, Blomus
74,92 €
BM65932
Etažer LEGIO NOVA, 29 cm, Eva Solo
102 € –20 %
Etažer LEGIO NOVA, 29 cm, Eva Solo
Online na zalihama (4 pcs)
81,60 €
ES887266
Viseći kamin SPIN 90, srebrna, Höfats
Viseći kamin SPIN 90, srebrna, Höfats
Online na zalihama (1 pcs)
146 €
HO00301
Svijećnjak za visoke svijeće FINCA L, 52 cm, zidni, Blomus
146 €
BM65423
Viseći kamin SPIN 120, srebrna, Höfats
Viseći kamin SPIN 120, srebrna, Höfats
Online na zalihama (1 pcs)
177 €
HO00297
Čajni set METALLIC, 5 kom, MIJ
Čajni set METALLIC, 5 kom, MIJ
Online na zalihama (3 pcs)
105 €
MIJRW0033
Zidna lampa EDGE, mesing, Hübsch
Zidna lampa EDGE, mesing, Hübsch
Online na zalihama (4 pcs)
139 €
HU990708
Mini vaza HAMMERSHOI POPPY, set od 3 kom, akt/bijelo, Kähler
65 €
KHL693015
Svjećnjak za čajne svijeće URBANIA CITY, bijela, Kähler
60,90 €
KHL693521
Taburet CUBE, 58 x 37 cm, narančasta, Hübsch
235 €
HU21323
Svjećnjak za čajne svijeće URBANIA TIVOLI GLASSALEN, bijela, Kähler KHL691074
Svjećnjak za čajne svijeće URBANIA TIVOLI ENTRANCE, bijela, Kähler KHL691060
Držač za svijeće FINCA M, 36,5 cm, crna, Blomus
64,21 €
BM63687
Up
More products

Najbolji darovi za ugodan dom

Što čini dobre darove za ugodne domove?

U svakom godišnjem dobu, udobna kuća je ključna, ali zimski mjeseci su kada je to najvažnije. Dobro je vratiti se kući u toplo i gostoljubivo okruženje kada je vani tmurno vrijeme. Osim što nudi osjećaj zaštićenosti i udobnosti, udobna kuća može biti prekrasno mjesto za pojedinca da se opusti i opusti. Nema sumnje da ćete svojoj obitelji i prijateljima dati nekoliko prigodnih poklona za useljenje, a njihovi će domovi izgledati ljepši i ugodnije.

U Kulina mi smo se pobrinuli za kupovinu umjesto vas kako biste mogli pronaći idealan dar za svakoga na vašem popisu. Za ugodnu kuću razmislite o nekim od sljedećih darova:

Ako tražite savršen dar za nekoga tko voli duge večeri u svom udobnom domu, također možete razmisliti o kupnji nekih ukrasnih ili dizajnerskih predmeta kao što su lampioni, male vaze ili zdjele s voćem

Kako odabrati savršen poklon? Koje aspekte trebate uzeti u obzir pri kupnji poklona?

Odabir savršenog dara uključuje pažljivo razmatranje primateljevih interesa, preferencija i prilike. Evo ključnih aspekata koje treba uzeti u obzir pri kupnji poklona:

 • Interesi primatelja: Prilagodite dar hobijima, strastima i aktivnostima primatelja. Dar povezan s nečim što oni vole pokazuje da ste se potrudili odabrati nešto značajno.

 • Prigoda: razmislite o razlogu za dar — bilo da se radi o rođendanu, godišnjici, prazniku ili posebnoj prekretnici. Prigoda vas može voditi prema prikladnim opcijama dara.

 • Odnos: vaš odnos s primateljem je važan. Dar za bliskog prijatelja može se razlikovati od dara za kolegu s posla ili člana obitelji.

 • Dob: dob primatelja može utjecati na vrstu dara koji bi bio prikladan. Darovi za djecu, tinejdžere i odrasle mogu se značajno razlikovati.

 • Personalizirani dodir: personalizirani darovi s imenom, inicijalima ili posebnim datumom primatelja mogu dodati jedinstven i sentimentalan štih.

 • Praktičnost: razmislite hoće li dar biti koristan u svakodnevnom životu primatelja. Praktični darovi koji su u skladu s njihovim potrebama mogu biti promišljeni i cijenjeni.

 • Kvaliteta: odaberite dar dobre kvalitete koji odražava vašu brigu i obzirnost. Dobro izrađeni predmeti obično traju duže i ostavljaju pozitivan dojam.

 • Faktor iznenađenja: ako je moguće, dodajte element iznenađenja ili novosti poklonu. Nešto neočekivano može poklon učiniti još nezaboravnijim.

 • Sentimentalna vrijednost: dar koji ima sentimentalnu vrijednost, poput drage uspomene ili interne šale, može stvoriti duboku emocionalnu vezu.

 • Kulturološka osjetljivost: vodite računa o kulturnom podrijetlu i uvjerenjima primatelja kako biste bili sigurni da je vaš dar prikladan i pun poštovanja.

 • Etička razmatranja: ako primatelj ima čvrsta etička uvjerenja, odaberite dar koji je u skladu s njegovim vrijednostima, kao što su održivi proizvodi ili proizvodi bez okrutnosti.

 • Proračun: postavite proračun koji vam odgovara i odaberite dar unutar tog raspona. Promišljenost je važnija od cijene.

 • Izbjegavajte stereotipe: izbjegavajte oslanjanje na klišeje ili stereotipe pri odabiru dara. Razmišljajte o pojedincu umjesto da se oslanjate na generalizacije.

 • Poklon kartice: ako niste sigurni u vezi s preferencijama primatelja, darovna kartica za njegovu omiljenu trgovinu ili restoran omogućuje mu da odabere što želi.

 • Prezentacija: Razmotrite kako će dar biti predstavljen. Promišljeno zamatanje ili pakiranje može poboljšati cjelokupno iskustvo.

Zapamtite, najbolji darovi pokazuju da ste odvojili vrijeme da razumijete i uzmete u obzir osobnost i sklonosti primatelja. U konačnici, misao i trud koji stoje iza dara čine ga istinski značajnim.