UBRD

UBRD spaja minimalizam i profesionalizam s ljubavlju prema drvu i kuhanju. Provjerite njihove daske za rezanje i ostale kuhinjske dodatke koji će trajati desetljećima i uvjerite se da priprema hrane može biti ugodna!
10 items total
Daska za rezanje VLAJKA L, 40 cm, američki orah, UBRD
142 € –11 %
126 €
UBRD114LAO
Daska za rezanje VLAJKA L, 40 cm, hrast, UBRD
142 € –10 %
127 €
UBRD114LDU
Magnetni stalak za noževe, 28 x 18 cm, hrast, UBRD
259 € –23 %
197 €
UBRD69DU
Magnetni stalak za noževe, 28 x 18 cm, američki orah, UBRD
247,80 €
UBRD69AO
Otvarač za boce VOTVÍRÁK, hrast, sjajni čelik, UBRD
58,80 €
UBRD95DULESK
Daska za rezanje VLAJKA M, 35 cm, hrast, UBRD
124 € –12 %
108 €
UBRD114MDU
Daska za rezanje FLAG M, 35 cm, američki orah, UBRD
124 € –7 %
114,50 €
UBRD114MAO
Otvarač za boce VOTVÍRÁK, američki orah, sjajni čelik, UBRD
59,99 € –7 %
55,65 €
UBRD95AOLESK
Otvarač za boce VOTVÍRÁK, hrast, čelik mat, UBRD
59,99 € –7 %
55,65 €
UBRD95DUMAT
Otvarač za boce VOTVÍRÁK, američki orah, mat čelik, UBRD
59,99 € –7 %
55,65 €
UBRD95AOMAT

UBRD - proslava češke izrade i održivog dizajna

UBRD povijesti i filozofije

UBRD je brend drvenog kuhinjskog posuđa koji se proslavio u svijetu dizajna svojom iznimnom kvalitetom i inovativnim dizajnom. Osnovali su je u Češkoj 2014. godine dva prijatelja Jiří i Vojtěch. Zamolili su renomiranog dizajnera Petra Novaguea da radi za njih i tvrtka je ubrzo uspjela i osvojila međunarodnu nagradu iF DESIGN AWARD, a odmah potom i Red Dot Design Award. UBRD Bevel - praktični kuhinjski set koji se sastoji od a daska za rezanje i a magnetni stalak za noževe - osvojio European Product Design Award i druge nagrade za svoj funkcionalni dizajn. Ove su im nagrade pomogle da ih primijete kupci koji vole proizvode UBRD - daske za rezanje, blokovi za noževe, otvarači za boce, pladnjevi i druga kuhinjska oprema dodaci izrađeni od najkvalitetnijeg drva.

Osnivači UBRD bili su inspirirani bogatom tradicijom obrade drva u Češkoj. Željeli su stvoriti marku koja kombinira ovu tradiciju s načelima modernog dizajna i predanošću održivosti. Danas je UBRD poznat po svojim inovativnim i funkcionalnim proizvodima koji su izrađeni od održivih materijala kao što su bukva, hrast i orah. Ovo drvo dolazi iz lokalnih šuma i pažljivo je odabrano zbog svoje ljepote i trajnosti.

Zašto korisnici vole UBRD proizvode?

Proizvodi UBRD poznati su po iznimnoj kvaliteti, funkcionalnosti i estetskoj privlačnosti. Pažljivo su dizajnirani kako bi svakodnevne zadatke u kuhinji učinili lakšim i ugodnijim. Kupci cijene pažnju posvećenu detaljima i korištenje održivih materijala, što je u skladu s njihovim vrijednostima odgovornosti prema okolišu. Trajnost proizvoda također je njihova velika prednost. Jedan od osnivača, Vojtěch Hrach, kaže:

„Nema potrebe za kupnjom daska za rezanje svakih pet godina. Ako se brine o tome, ima ga za cijeli život."

A u Kulina čvrsto vjerujemo da treba kupovati proizvode vrhunske kvalitete koji dugo traju umjesto kupnje kuhinjskih dodataka koji ne izdržavaju test vremena i koje je potrebno mijenjati svakih nekoliko godina ili mjeseci.

UBRD proizvode koristi širok raspon ljudi, od kućnih kuhara do profesionalnih kuhara. Savršeni su za svakoga tko svojoj kuhinji želi dodati dašak stila i funkcionalnosti, a istovremeno voditi računa o svom utjecaju na okoliš. Proizvodi UBRD također su popularni među onima koji cijene jedinstveno umijeće i tradiciju češke obrade drva.

Što je toliko posebno u daskama za rezanje UBRD?

Daske za rezanje s logotipom UBRD odlikuju se izvrsnim materijalima i praktičnim značajkama. Izrađene od tvrdog drva, nude udoban zahvat, a zahvaljujući debljini materijala korištenog za izradu mogu se postaviti okomito na kuhinjsku plohu radi boljeg skladištenja. Prekrasan izgled daski za rezanje i blokova noževa UBRD čini ih izvrsnim poklonom za sve ljubitelje dizajna.