Plinski roštilji i dodaci

6 items total
Plinski roštilj u setu CHELSEA 420 G, Outdoorchef
345 €
ODCH1812048
Plinski roštilj MINICHEF 420 G, Outdoorchef
366 €
ODCH1812805
Plinski roštilj FIREGLOBE, Eva Solo
Outlet
894 € –20 %
Plinski roštilj FIREGLOBE, Eva Solo
Online na zalihama (1 pcs)
715 €
ES571406
Držač pribora i poklopac za AMBRI 450 G EVO, Outdoorchef
80,75 €
ODCH1821513
Plinski roštilj AMBRI 480 G BLACK EVO, Outdoorchef
576 €
ODCH1812866
Zaštitni poklopac za plinske boce, Outdoorchef
28,25 €
ODCH1822152

Plinski roštilj & dodaci – savršena kombinacija za kuhanje na otvorenom

Kada je riječ o kuhanju na otvorenom, ništa nije bolje od jednostavnosti i prilagodljivosti a plinski roštilj. Možete brzo i jednostavno postaviti idealnu temperaturu za roštiljanje, pečenje ili dimljenje vaših omiljenih jela pomoću gumba.

A s odgovarajućim priborom, možete uzeti svoj plinski roštilj na višu razinu i pripremite fantastične večere na otvorenom koje će oduševiti vašu obitelj i prijatelje.

Što su plinski roštilji?

Plinski roštilji su vanjski uređaji za kuhanje koji zagrijavaju površinu za kuhanje propanom ili prirodnim plinom. Oni su popularna alternativa tradicionalnim roštiljima na drveni ugljen jer se brže zagrijavaju i pružaju točniju kontrolu temperature.

Plinski roštilji sastoje se od plamenika od nehrđajućeg čelika ili lijevanog željeza, površine za kuhanje kao što je rešetka za roštilj ili topper i spremnika za propan. Za pokretanje izvora topline koristi se gumb, a temperaturu je moguće regulirati pomoću upravljačkih gumba.

Plinski roštilji dostupni su u širokom rasponu veličina i tipova i popularni su za kuhanje na otvorenom kod kuće i za upotrebu u restoranima, kamionima s hranom i drugim komercijalnim postavkama.

U Kulina pronaći ćete neke lijepe plinske roštilje svjetski poznatih marki kao što su Eva Solo, Outdoorchefi Rösle.

Koje su prednosti korištenja plinskih roštilja?

Mnogo je prednosti korištenja a plinski roštilj za kuhanje na otvorenom:

  • Praktičnost: Jedna od glavnih prednosti korištenja a plinski roštilj je pogodnost koju pruža. Za razliku od roštilja na drveni ugljen, kojima treba vremena da se zapale i zagriju, plinski roštilji mogu se uključiti pritiskom na gumb i spremni su za kuhanje za nekoliko minuta. To ih čini izvrsnim izborom za užurbane radne noći ili neplanirana okupljanja u vrtu.
  • Kontrola temperature: Još jedna prednost plinskih roštilja je mogućnost precizne kontrole temperature kuhanja. Većina plinskih roštilja ima više plamenika koji se mogu pojedinačno kontrolirati, što vam omogućuje stvaranje različitih temperaturnih zona na roštilju. To vam omogućuje pripremu više vrsta hrane u isto vrijeme i jamči da je svako jelo skuhano do savršenstva.
  • Svestranost: plinski roštilji također vam omogućuju pripremu raznovrsne hrane. Možete kuhati razna jela na a plinski roštilj, uključujući meso, plodove mora, povrće, pa čak i pizzu. Neki plinski roštilji imaju čak i dodatne značajke poput bočnih plamenika i dodataka za pečenje, koji povećavaju raznolikost obroka koje možete kuhati.
  • Jednostavno čišćenje: Općenito, plinske roštilje lakše je čistiti od roštilja na drveni ugljen. Nema ostataka pepela ili ugljena za čišćenje, a rešetke za kuhanje jednostavno se uklanjaju i čiste četkom ili spužvom.
  • Dugovječnost: plinski roštilji često su izrađeni od izdržljivih materijala poput nehrđajućeg čelika ili lijevanog željeza. Zahtijevaju malo održavanja i mogu trajati mnogo godina uz odgovarajuću njegu i održavanje.

Kako odabrati pribor koji mi je potreban plinski roštilj?

S brojnim opcijama, odabir odgovarajućeg pribora za vaše plinski roštilj može biti teško. Međutim, postoji nekoliko čimbenika koje treba uzeti u obzir kada odlučujete koji pribor vam odgovara:

Veličina roštilja: uzmite u obzir veličinu i vrstu plinski roštilj posjedujete. Veći roštilji mogu zahtijevati upotrebu dodatne opreme ili rešetki. Neki dodaci također mogu ovisiti o modelu ili marki, stoga svakako provjerite kompatibilnost prije kupnje.

Stil kuhanja: Razmotrite vrste hrane koju volite kuhati na svom plinski roštilj. Ploča za roštilj može biti izvrstan izbor ako više volite doručak pripremati na roštilju.

Pregledajte naš izbor alata i dodataka za roštiljanje , a ako još uvijek niste sigurni koji roštilj odabrati, pročitajte naš potpuni vodič o kupnji savršenog roštilja za svoju obitelj.