House Doctor

House Doctor, vodeći skandinavski brend, poznat je po svojoj posvećenosti detaljima. Detalji su bitni, kao i svaki proizvod u vašem domu. Osmislite vlastiti interijer pomoću lijepih, smislenih predmeta.
3 items total
Kanta za led ALIR, mesing, House Doctor
Kanta za led ALIR, mesing, House Doctor
Online na zalihama (1 pcs)
70,04 €
HD211290801
Barska žlica GRUNGE, House Doctor
Barska žlica GRUNGE, House Doctor
Online na zalihama (2 pcs)
12,60 €
HD211290814
Šejker za koktele GRUNGE, House Doctor
53 € –10 %
Šejker za koktele GRUNGE, House Doctor
Online na zalihama (2 pcs)
47,25 €
HD211290811

House Doctor - najbolji lijek za vaš dom

House Doctor je danska obiteljska tvrtka koju su 2001. godine osnovala tri brata koji dijele strast prema ugodnim, neformalnim interijerima. Vjeruju da lijepi interijeri budi potrebne vitamine i financirali su tvrtku s misijom stvaranja lijepih, funkcionalnih i pristupačnih proizvoda za dom. Marka je postala poznato ime u Danskoj i stekla je popularnost diljem Europe zbog svog umjetničkog stila dizajna i skladnog asortimana proizvoda.

Dizajn i stil modela House Doctor

Robna marka House Doctor poznata je po svom prepoznatljivom skandinavskom stilu dizajna koji spaja jednostavnost, funkcionalnost i eleganciju. Proizvode brenda karakteriziraju čiste linije, prirodan dojam, prigušene boje i minimalistička estetika.

Misija tvrtke je inspirirati i pomoći ljudima u stvaranju vlastitih jedinstvenih prostora – udobnih domova koji su lijek za sve probleme i tuge. Proizvodi House Doctor trebali bi unijeti ravnotežu, jednostavnost i autentičnost u domove ljudi. Oni to čine nudeći ručno izrađene uzorke, organske oblike, suptilne detalje, stilske teksture i uravnotežen dizajn.

Paleta proizvoda House Doctor

Asortiman proizvoda House Doctor je opsežan i uključuje sve od namještaja i rasvjete do kućnih dodataka i tekstila. Proizvodi marke osmišljeni su da budu funkcionalni i praktični, a ujedno dodaju dašak stila svakom domu. Neke od njihovih popularnih kategorija proizvoda uključuju:

  • Namještaj: House Doctor nudi niz komada namještaja , uključujući stolice, stolove, sofe i rješenja za pohranu. Namještaj marke dizajniran je tako da bude moderan i praktičan, što ga čini idealnim za moderne domove.

  • Rasvjeta: House Doctor kolekcija lampi uključuje niz rasvjetnih tijela koja su funkcionalna i elegantna. Rasvjeta marke dizajnirana je za stvaranje tople i privlačne atmosfere u svakoj prostoriji.

  • Dodaci za uređenje doma: Asortiman dodataka za uređenje doma marke uključuje razne ukrasne predmete, poput vaza, žardinjera, ogledala i okvira za slike. Ovi su predmeti dizajnirani da dodaju dašak osobnosti i stila svakoj prostoriji.

  • Tekstil: Kolekcija tekstila House Doctor uključuje razne mekane predmete, poput jastuka, pokrivača i pokrivača. Tekstil robne marke dizajniran je da bude udoban, praktičan i moderan, što ga čini savršenim za svaki dom.

  • Vanjski proizvodi, kupaonski tekstil i pribor za pohranu