Kuharski nož SYNCHROS, 21 cm, smeđa, Güde
Code: GUDES80523100 dana za povrat Besplatno i bez gnjavaže
Certified shop: 9,3 / 10300+ provjerenih recenzije
Šaljemo istog danaNaručite prije 12:00
50 000+ ocjena proizvodaOd naših kupaca
Product detailed description
Glavne prednosti:
- jedinstveni kuharski nož za profesionalne kuhare i kuhare amatere
- svestrani nož za gotovo svaki zadatak
- inovativan dizajn drške, čija je veličina ista za sve noževe u ovoj seriji
- naziv serije SYNCHROS odražava činjenicu da su ruka i nož uvijek usklađeni
- zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, nož možete držati na različite načine prema svojim željama
- podignuti položaj ručke stvara veću, a time i sigurniju udaljenost od daske
- ručno kovan od jednog komada visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika X50CrMoV15 s optimalnom tvrdoćom od 57-58 HRC na Rockwellovoj ljestvici
- Nakon kovanja slijedi dorada u više od 40 ručnih operacija
- kaljenje na -80°C za vrlo visoku tvrdoću uz zadržavanje velike fleksibilnosti
- brušenje pod kutom od 33° osigurava oštrinu i stabilnost u isto vrijeme
- ručna proizvodnja osigurava nenadmašnu kvalitetu i preciznost obrade
- potpuno metalni dizajn nudi savršenu ravnotežu za dugotrajan rad bez zamora ruku
- dio serije kuhinjskih noževa SYNCHROS
- svaki je nož upakiran u ekološku ambalažu
Dodatne informacije:
- duljina oštrice: 23 cm
- duljina ručke: 11 cm
- materijal oštrice: krom molibden vanadij čelik (X50CrMoV15)
- materijal ručke: puno dimljeno hrastovo drvo, krom molibden vanadij čelik (X50CrMoV15)
- nije prikladno za perilicu posuđa
Additional parameters
| Category: | Kuharski noževi od nehrđajućeg čelika |
|---|---|
| Weight: | 0.35 kg |
| EAN: | 4006214287127 |
| Boja: | Smeđa |
| Materijal: | Nehrđajući čelik |
| Duljina oštrice: | 23 cm |
| Kom. u setu: | 1 kom. |
| Vrsta proizvoda: | Kuhinjski nož |
| Kolekcija: | Güde Synchros |
| Margin: | E |
| Veličina: | 34 cm |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Proizvođač: | Güde Solingen |
| Margin-category: | B |
KULINA | Güde knives from Solingen
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment