Bokal WMF

4 items total
Casserole lonac VITALIS, 28 cm, WMF
199,99 € –13 %
Casserole lonac VITALIS, 28 cm, WMF
Online na zalihama (2 pcs)
174 €
WM1743016040
Casserole lonac FUNCTION 4, 24 cm, WMF
Casserole lonac FUNCTION 4, 24 cm, WMF
Online na zalihama (2 pcs)
172 €
WM0760246380
Casserole lonac FUNCTION 4, 20 cm, 2,5 l, WMF
158 €
WM0760206380
Casserole lonac MINI, 12 cm, WMF
Casserole lonac MINI, 12 cm, WMF
Online na zalihama (6 pcs)
31,40 €
WM0712766040

WMF lonci su nezaobilazan kulinarski proizvod koji bi svaka kuhinja trebala imati. Ovi svestrani dijelovi posuđa dizajnirani su kako bi kuhanje učinili užitkom i dali iznimne rezultate.

Izrađene s preciznošću i pažnjom za detalje, WMF posude dostupne su u različitim veličinama i dizajnu kako bi zadovoljile vaše kuharske potrebe. Bilo da pripremate krepko varivo ili delikatesan umak, pronaći ćete savršeni lonac za taj posao.

Jedna od značajki koje se ističu WMF lonci je njihova iznimna raspodjela topline. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima i konstrukciji, ove posude osiguravaju da se vaša hrana ravnomjerno kuha, sprječavajući vruće točke i osiguravajući izvrsne okuse.

Ergonomske ručke na WMF posudama pružaju udoban zahvat, što olakšava rukovanje njima u kuhinji. Bilo da pirjate, kuhate na laganoj vatri ili pirjate, ove su posude dizajnirane za jednostavnu upotrebu.

Čišćenje nakon kuhanja je lak uz WMF posude. Lako se čiste i održavaju, tako da možete provesti više vremena uživajući u obrocima, a manje ribajući lonce i tave.

WMF složenci nisu samo praktični; također imaju elegantan i moderan dizajn koji vašoj kuhinji dodaje dašak elegancije. Bilo da kuhate za svoju obitelj ili ste domaćin večere, ove složenice obogatit će vaše kulinarske pothvate.

Izrađene imajući na umu izdržljivost, WMF posude napravljene su da izdrže zahtjeve svakodnevnog kuhanja. Podnose visoke temperature i dizajnirani su da traju, što ih čini vrijednim dodatkom vašoj kuhinji.

Istražite našu kolekciju WMF složenaca i unaprijedite svoju igru kuhanja. Bez obzira jeste li profesionalni kuhar ili kuhar kod kuće, cijenit ćete kvalitetu i učinkovitost koju ove složenice donose vašoj kuhinji. Uložite u WMF složence već danas i osjetite razliku u svom kuhanju.