Japanski kuhinjski nož TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS, 20 cm, Dellinger

Code: DNGRSXLM8
Brand: Dellinger
139 €
Rasprodato
The item has been sold out…

Vrlo oštar japanski kuharski nož TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS (duljina oštrice 200 mm) prikladan je za rezanje, rezanje i čišćenje mesa, voća i povrća. Zahvaljujući višem vrhu, njime možete sjeckati začinsko bilje ili orašaste plodove u kolijevci. Baš univerzalni nož koji uvijek dobro dođe.

Prekrasan dizajn oštrice i najvišu kvalitetu naglašava 67 slojeva čelika - rezna jezgra od japanskog VG10 čelika umetnuta je između dva sloja Damask nehrđajućeg čelika, tako da nož pokazuje izvanrednu otpornost i žilavost i održava dugotrajnu oštrinu s tvrdoćom od cca HRC 62. Ručno brušena i savršeno uravnotežena oštra oštrica sa svjetlucavim uzorkom damascena koji podsjeća na kratere na Mjesecu smanjuje trenje pri rezanju i sprječava da se narezana hrana zalijepi za oštricu. Svaki je uzorak potpuno jedinstven i neponovljiv, stoga je svaki nož original!

Kuharski nož TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS ima vrlo izdržljivu i stabilnu okruglu dršku izrađenu od materijala G-10. Ovaj materijal ne korodira, ne oksidira, potpuno je vodootporan, bez mirisa i ne zahtijeva održavanje. Drška je ergonomski oblikovana, ručno polirana, a rad s njom bit će užitak.

Detailed information

Product detailed description

Glavne prednosti:

  • visoka oštrina
  • narezana hrana se ne lijepi za nož
  • izdržljiva oštrica izrađena od 67 slojeva čelika
  • ručno polirana drška
  • izvanredan dizajn
  • svaki komad je originalan

Dodatne informacije:

  • duljina ručke: 125 mm
  • duljina oštrice: 200 mm
  • ukupna duljina: 325 mm
  • ne može se prati u perilici posuđa - samo ručno pranje i zatim odmah sušenje

Additional parameters

Category: Kuharski noževi
Weight: 0.238 kg
Boja: Crna
Materijal: Damask čelik
Vrsta proizvoda: Japanski nož
Kolekcija: Dellinger Tsuchime
Margin: E
Veličina: 32 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: