prostirke

4 items total
Kupaonski tepih TWIN, 60 x 100 cm, pijesak, Blomus
107 €
BM69089
Kupaonski tepih TWIN, 60 x 60 cm, pijesak, Blomus
69,56 €
BM69092
Kupaonski tepih TWIN, 60 x 60 cm, tamno siva, Blomus
69,56 €
BM69091
Kupaonski tepih TWIN, 60 x 100 cm, tamno siva, Blomus
107 €
BM69088

Prostirke za kupanje – nema više hladnog poda u kupaonici

Za što se koristi prostirka za kupanje?

Kupaonica je jedna od najvažnijih prostorija u svakom domu iu njoj provodimo dosta vremena svakoga dana. Kupaonice mogu biti i funkcionalne i elegantne, a prostirka za kupanje jedan je od dodataka koji ovom prostoru može dodati stilsku udobnost.

Prostirke za kupanje neophodni su element kupaonice koji može unijeti eleganciju, ali i funkcionalnost u vaš prostor. One su bitna komponenta svake kupaonice, pružaju mekanu, upijajuću platformu po kojoj se može gaziti kad izlazite iz kade ili tuša, zbog čega smo na Kulina pažljivo odabrali najbolju kupaonsku prostirku za vas od renomiranih marki kao što je Blomus .

Koja je razlika između kupaonskih prostirki i tepiha?

Kupaonske prostirke i tepisi mogu se koristiti u kupaonici kako bi se poboljšala udobnost i estetika, ali postoje neke važne razlike između njih dvoje što je njihova namjena.

Kupaonske prostirke namijenjene su za korištenje u kupaonici i namijenjene su upijanju vode te izbjegavanju klizanja i padova pri izlasku iz kade ili tuša, dok se prostirke mogu koristiti u nekoliko prostorija po kući kako bi unijele udobnost u interijer.

Prostirke, za razliku od prostirki za kupanje, obično nisu namijenjene upijanju vode i mogu nedostajati protukliznu podlogu. Zbog toga nisu sigurni za korištenje u kupaonicama, gdje je sigurnost najvažnija.

Kako se brinem i održavam svoju prostirku za kupanje?

Potrebna je pravilna njega i održavanje vaše prostirke za kupanje kako bi se zajamčilo da će ostati čista, higijenska iu dobrom stanju, omogućujući joj da izgleda i miriše svježe. Evo nekoliko prijedloga za čišćenje kupaonske prostirke:

  • Perite ga često: Ovisno o tome koliko često koristite prostirku za kupanje, trebali biste je prati svaki tjedan ili dva. Također možete provjeriti naljepnicu za njegu za posebne upute za pranje.
  • Objesite da se osuši: objesite prostirku za kupanje da se osuši nakon svake upotrebe kako biste spriječili razvoj plijesni i plijesni. Za to možete upotrijebiti vješalicu za ručnike .
  • Otresite dodatnu vodu: kako biste spriječili nakupljanje viška vlage u prostirci za kupanje, snažno je protresite nakon svake upotrebe.
  • Izbjegavajte izbjeljivač i omekšivače: Izbjeljivač i omekšivači mogu oštetiti vlakna vaše prostirke i treba ih izbjegavati.

Svoju prostirku za kupanje možete održavati čistom, higijenskom iu dobrom stanju godinama slijedeći ove jednostavne prijedloge za njegu i održavanje.

Kako biste svom interijeru pružili još više udobnosti i udobnosti, svakako odaberite najbolje vješalice za ručnike kako biste svoje ručnike držali organiziranima i pustili da se pravilno osuše nakon upotrebe.