Šalica za čaj MIJ

7 items total
Čajni set DRAGONFLY, 5 kom, MIJ
Čajni set DRAGONFLY, 5 kom, MIJ
Online na zalihama (118 pcs)
105 €
MIJC3828
Čajnik BLACK SCROLL, 450 ml, keramika, MIJ
51,45 €
MIJC1376
Čajnik i šalice za čaj u setu GUNMETAL, 5 kom, MIJ
105 €
MIJC5185
Čajni set METALLIC BLUE, 5 kom, MIJ
Čajni set METALLIC BLUE, 5 kom, MIJ
Online na zalihama (6 pcs)
105 €
MIJRW0029
Čajni set METALLIC, 5 kom, MIJ
Čajni set METALLIC, 5 kom, MIJ
Online na zalihama (3 pcs)
105 €
MIJRW0033
Čajni set BLUE POT, 5 kom, MIJ
Čajni set BLUE POT, 5 kom, MIJ
Online na zalihama (62 pcs)
105 €
MIJRW0021
Čajnik METALLIC, 550 ml, keramika, MIJ
Čajnik METALLIC, 550 ml, keramika, MIJ
Online na zalihama (9 pcs)
57,75 €
MIJC0036

Dobrodošli u našu odabranu kolekciju šalica za čaj brenda Made In Japan! Urinite se u bogatu kulturnu baštinu i neusporedivu vještinu ovih iznimnih šalica za čaj koje izvanredno spajaju tradiciju i inovaciju. Svaka Šalica za čaj brenda Made In Japan svjedoči o pažljivom umjetničkom umijeću i pažnji prema detaljima.

Izrađene s harmoničnim spajanjem tradicionalne japanske estetike i modernog dizajna, naše šalice za čaj MIJ nisu samo funkcionalne posude, već i izvrsni umjetnički radovi. Bili vi zaljubljenik u čaj ili jednostavno cijenite ljepotu finih izrađenih predmeta, naše Šalice za čaj Made In Japan sigurno će očarati vaša osjetila.

Naša kolekcija šalica za čaj MIJ nudi raznolikost stilova, oblika i boja, sve inspirirano beskrajnom ljepotom japanske kulture. Od elegantnih i minimalističkih dizajna koji prizivaju osjećaj mira, do složenih uzoraka koji odaju počast bogatoj povijesti Japana, postoji šalica za čaj za svaki ukus i sklonost.

Izrađene od najboljih materijala, naše šalice za čaj MIJ su osmišljene da izdrže test vremena, osiguravajući da možete uživati u beskrajnim čajnim seansama s prijateljima i obitelji. Umijeće koje se unosi u svaku šalicu osigurava glatko točenje, omogućavajući vam da uživate u svakoj kapi omiljene čajne mješavine.

Bili vi strastveni ljubitelj čaja ili netko tko želi obogatiti kućni dekor autentičnim dodirima Japana, naše šalice za čaj Made In Japan nude kombinaciju funkcionalnosti, ljepote i kulturnog značaja. Istražite našu kolekciju danas i pronađite savršenu Šalicu za čaj koja će odjekivati s vašim osobnim stilom i poštovanjem prema japanskoj obrtničkoj vještini. Urinite se u svijet Šalica za čaj Made In Japan - gdje se tradicija susreće s modernom elegancijom.