Spremanje u dječjoj sobi

13 items total
Organizator za pelene BEAR, 28 cm, bež, 3 Sprouts
19,95 €
3SPIDOBEA
Dječja kutija za igračke RECYCLED, 33 cm, krem, 3 Sprouts
25,20 €
3SPIBXSCR
Dječja kutija za igračke CAT, 43 cm, bež, 3 Sprouts
31,50 €
3SPIBNCAT
Torba za kolica RACOON, 32 cm, siva, 3 Sprouts
25,20 €
3SP3SSORA
Posuda za pohranjivanje CRATE M, 28 cm, sklopiva, lila, 3 Sprouts
12,60 €
3SPICMDLC
Dječja kutija za igračke RECYCLED, 33 cm, terrazzo zelena, 3 Sprouts 3SPIBXTGN
Organizator knjiga DRAGON, 62 cm, bež, 3 Sprouts
60,90 €
3SPIRKDRG
Dječji zidni organizator NOJ, 94 cm, bež, 3 Sprouts
25,20 €
3SPIWOOST
Dječja vješalica za odjeću SADE, smeđa, Bloomingville
44,10 €
BV82049855
Dječja kutija za igračke RECYCLED, 33 cm, glina, 3 Sprouts
25,20 €
3SPIBXSCL
Dječja kutija za igračke SLON, 33 cm, bež, 3 Sprouts
24,68 €
3SPIBXELE

Spremište za dječju sobu – neka soba vašeg djeteta bude uredna i gostoljubiva

Što je spremište u dječjoj sobi?

Sigurno niste jedini ako mislite da je skupljanje igračaka, igrica, knjiga i plišanih životinja s poda beskrajni ciklus u vašem životu. Poznato je da je dječje stvari teško organizirati jer su ili ogromne i teške za pohraniti ili male i brojne.

Spremište u dječjoj sobi odnosi se na niz namještaja i dodataka koji su izmišljeni kako bi dječje sobe bile uredne i organizirane. Kutije za igračke, zidni organizatori i vješalice za dječje kapute samo su neke od brojnih opcija za pohranu u dječjoj sobi.

Stoga je spremište za dječju sobu lako dostupno rješenje i zato vam Kulina donosi renomirane proizvođače spremišta za djecu kao što su 3 Sprouts i Bloomingville.

Koje su vrste sustava za pohranu za djecu dostupne na Kulina?

Posjedovanje odgovarajućih rješenja za pohranu ključno je za održavanje organizacije i dostupnosti dječjih stvari poput igračaka, knjiga, odjeće i drugih predmeta. Spremnici za pohranu igračaka i dječje kuke i vješalice neki su od ovih spremišta dostupnih na Kulina.

  • Kutija/kovčeg za pohranu igračaka: to su veliki spremnici poznati kao kutije za pohranjivanje igračaka ili škrinje koji su napravljeni posebno za čuvanje i slaganje igračaka. Obično imaju poklopac ili otvoreni vrh, a neki čak mogu imati i kotače za mobilnost.
  • Kuke i vješalice za djecu: služe za organiziranje stvari poput torbi, jakni, kapa i ruksaka. Mogu se pričvrstiti na stražnju stranu vrata ili postaviti na zid.

Koje su prednosti korištenja kutija za pohranu za djecu?

Kao posebno mjesto za držanje igračaka urednima, ove kutije za odlaganje pomažu smanjiti nered i čine prostor za igru lakšim za korištenje i vizualno lijepim. Također olakšavaju djeci da pronađu svoje omiljene igračke i igraju se s njima kad god požele i sprječavaju da se predmeti polome, zagube ili rasprše po kući.

Osim poticanja organizacije, kutije za pohranu igračaka uče djecu važnim životnim lekcijama kao što su urednost, odgovornost i vrijednost brige za njihovu imovinu. Ove kutije nude dobro organiziran sustav za pohranjivanje igračaka, omogućujući djeci da nauče kako organizirati, sortirati i brinuti se za svoje igralište.

Na Kulina također možete kupovati dodatne potrepštine za djecu kao što su dječje stolice, dječji tekstil ili dječje posuđe.

Koje karakteristike trebate uzeti u obzir pri kupnji spremišta za igračke?

Planiranje onoga što vam je potrebno za dječje sobe bit će jednostavnije sada kada ste svjesni svojih mogućnosti. Da biste dobili pristojnu procjenu koliko će vam jedinica za pohranu trebati, uvijek je dobra ideja pogledati što one posjeduju. Uključivanje vaše djece u odabir njihove kutije za pohranu također može biti ugodno za oboje.

Savršena jedinica koju odaberete osim atraktivnosti trebala bi imati sljedeće kvalitete: čvrstoću i izdržljivost, otvorene police, lakoću čišćenja i usklađenost s uređenjem vašeg doma.