staze

1 items total
Tepih za hodnik KAWA, 80 x 200 cm, ljubičasta/plava, Hübsch
149 €
HU701410

Staze – dodajte teksture svojim podovima

Što je trkač?

Izraz "trkač" odnosi se na određenu vrstu tepih koji je namijenjen da bude dugačak i uzak i često se vidi na stubištima, hodnicima i ulazima.

Na Kulina imamo vodilice, koje proizvode vrhunske robne marke kao što je Hübsch , koje mogu poboljšati estetiku vaše kuće, a istovremeno štite vaše podove od propadanja, bilo da imati tepih, pločice ili parket od tvrdog drva.

Staze se često koriste za isticanje određenog dijela kuće, a istovremeno štite područja s velikim prometom, za razliku od tipičnih tepiha koji prekrivaju cijelu prostoriju.

Koja je osnovna razlika između a tepih a trkač?

Osnovna razlika između tepih i trkač leži u njihovoj veličini, namjeni i položaju unutar prostora.

  • A tepih, također poznat kao tepih, veliki je komad tekstilnog poda koji prekriva značajan dio prostora u sobi. Tepisi su dostupni u raznim veličinama.
  • Trkač je duga i uska traka od tepih ili tepih koji je dizajniran za postavljanje u uske prostore, poput hodnika, ulaza ili hodnika.

Kako se brinem o svom trkaču i održavam ga?

Pravilna njega i održavanje vašeg trkača produljuje njegov životni vijek i održava ga izvrsnim dugi niz godina, zbog čega imamo ove uobičajene savjete za održavanje koji će vam pomoći da svoj trkač koristite dulje vrijeme.

Kao prvo, svoju trkačicu uvijek možete čistiti od prašine, prljavštine i krhotina redovitim usisavanjem. Samo odaberite Hoover s rotirajućim glavama četke za optimalne rezultate čišćenja na svim stranama vaše vodilice.

Također možete minimizirati neravnomjerno trošenje povremenom rotacijom svoje vodilice, posebno ako je postavljena u područjima s velikim prometom i pješačenjem.

Na kraju, također možete zaštititi svoj trkač od nakupljanja korištenjem otirača gdje je to moguće tako da prijenos prljavštine i krhotina od vanjskih posjetitelja bude sveden na minimum.

Koji materijali se najbolje koriste za izradu trkača?

Staze se mogu izraditi od raznih materijala, od kojih svaki ima svoje prednosti i kvalitete. Poliester i vuna dva su uobičajena materijala koji se koriste za trkače na Kulina:

  • Poliester

Poliesterske vodilice naširoko se koriste zbog svoje elastičnosti i otpornosti na mrlje. Oni su izvrsna opcija za područja s velikim prometom budući da su također jednostavni za održavanje i čišćenje. Poliesterske staze obično su jeftinije od drugih tkanina i dolaze u različitim bojama i dizajnom.

  • Vuna

Vunene patike još su jedna popularna opcija zbog svog raskošnog osjećaja i čvrstoće. Vuna je prirodno vlakno koje prostoru daje toplinu i udobnost te je mekana, pržena i lijepa za hodanje. Vunene staze sigurna su opcija za kućanstva s djecom i kućnim ljubimcima jer su također prirodno otporne na plamen i mrlje.

Također možete pregledavati druge kolekcije različitih tekstila za vaš dom, kao što su ukrasni tekstil, kuhinjski tekstili tekstil za spavaću sobu.