Tava za prženje De Buyer

8 items total
Tava za pečenje ALCHIMY LOQY 28 cm, srebrna, nehrđajući čelik, de Buyer
New
DB366228
Tava za pirjanje AFFINITY, 20 cm, de Buyer
178,90 € –17 %
148 €
DB373020
Tava za pečenje ALCHIMY LOQY 24 cm, srebrna, nehrđajući čelik, de Buyer
New
DB366224
Tava za umak AFFINITY, 20 cm, de Buyer
Tava za umak AFFINITY, 20 cm, de Buyer
Online na zalihama (10 pcs)
195 €
DB373620
Tava CHOC EXTREME LOQY 28 cm, crna, aluminij, de Buyer
New
233,99 €
DB836528
Tava CHOC EXTREME LOQY 24 cm, crna, aluminij, de Buyer
New
195,99 €
DB836524

Dobrodošli u kategoriju De Buyer tave za prženje! Ako tražite visokokvalitetne tave za prženje, pravo mjesto je ovdje. Naše tave za prženje pružit će vam zadovoljstvo u kuhinji i omogućiti pripremu ukusnih jela u različitim prilikama.

Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, osiguravamo ravnomjernu raspodjelu topline, što omogućuje ravnomjerno kuhanje i dosljedne rezultate. Površina za kuhanje prekrivena je protukliznom prevlakom, olakšavajući okretanje jela i čišćenje, dok izdržljivi dizajn jamči dugotrajno korištenje.

Bez obzira jeste li profesionalni kuhar ili početnik u kuhinji, naša široka ponuda pružit će vam pravu tavu za prženje. Naše male tave savršene su za brze i jednostavne metode kuhanja, dok su veće opcije idealne za obiteljske okupljanja. Nudimo različite veličine i stilove tava kako bismo zadovoljili vaše potrebe u kuhinji.

Ergonomska ručka osigurava udobno držanje i korištenje, omogućujući vam potpunu kontrolu nad procesom prženja u tavi. Naše tave za prženje pogodne su za različite tipove štednjaka, uključujući plinski, električni i indukcijski štednjak.

Naše tave za prženje ne samo da pružaju izvrsne mogućnosti kuhanja, već i dodaju dekorativan dodir vašoj kuhinji. Njihov elegantan dizajn i visoka kvaliteta sigurno će impresionirati vaše goste i poboljšati vaše kulinarsko iskustvo.

Odaberite De Buyer tavu za prženje i unaprijedite svoje kulinarske vještine na novu razinu. Otkrijte našu kolekciju danas i pronađite savršenu tavu za prženje koja će postati nezamjenjiva u vašoj kuhinji. Kuhajte kao profesionalac i pripremite ukusna jela koja će oduševiti vaše nepce i iznenaditi vaše goste za stolom.