dječji tepisi

4 items total
Baldahin za krevet HUGH, bijela, pamuk, Bloomingville
216 €
BV82045903
Dječji tepih FRIENDS, 130 cm, priroda, Bloomingville
122 €
BV82051498
Dječji tepih NAFFIE, 100 x 104 cm, smeđa, Bloomingville
98,99 € –29 %
69,30 €
BV82052925
Podloga za igru AGNES, 100 cm, bijela, pamuk, Bloomingville
75,60 €
BV82058471

Dječji tepisi – odabir savršenog poda za vaše mališane

Što su dječji tepisi?

Dječji tepisi su tepisi koji su izričito stvoreni za upotrebu u dječjim spavaćim sobama ili igraonicama i često su dostupni u raznim bojama, dezenima i veličinama. Napravljeni su kako bi ponudili udobnu i sigurnu površinu za igru djece. Oni mogu ukrasni jastuk dječje ruke i koljena tijekom igre i minimizirajte klizanje i padove. Dječji tepisi mogu se koristiti za davanje boje i jedinstvenosti dječjoj sobi, kao i za to da ona djeluje toplo i gostoljubivo.

Možete kupovati za svoju djecu tepih iz niza dugotrajnih robnih marki visoke kvalitete u trgovini Kulina, kao što su Bloomingville i Kids Concept .

Koji su materijali dobri za dječje tepihe?

Dječji tepisi često se izrađuju od mekanih i dugotrajnih materijala. Na Kulina imamo široku kolekciju dječjih tepiha izrađenih od različitih materijala kao što su vuna, pamuk i juta.

  • Pamuk tipičan je materijal zbog svojih prirodnih, prozračnih svojstava, što ih čini udobnom podlogom za igru djece. Osim toga, jednostavno se boji i dolazi u raznim bojama i uzorcima za dodatnu prilagodbu.
  • Vuna je mekan, dugotrajan materijal koji dobro funkcionira za dječje tepihe. Djeca mogu s povjerenjem odabrati ovaj materijal jer je prirodno otporan na mrlje i hipoalergen. Vuna je idealna za korištenje u različitim uvjetima jer također regulira vlažnost i temperaturu.
  • Juta prirodno je vlakno koje je održivo i ekološki prihvatljivo. To je izvrsna opcija za igraonice budući da je to čvrst, otporan materijal koji može izdržati područja s velikim prometom.

Također možete kupiti drugi dječji tekstil od Kulina, uključujući dječje deke ili jastuke.

Kako se brinem za tepihe svoje djece?

Vrlo je važno održavati tepihe vaše djece čistima jer oni podnose toliko nereda od prolijevanja i drugih aktivnosti. Važno je brinuti se o djetetu tepih kako bi bila čista i zadržala svoj izgled. Možete razmisliti o usisavanju tepiha barem jednom tjedno kako biste ih održali čistima zbog prašine i prljavštine koji se mogu brzo nakupiti na njima. Također možete koristiti a tepih sredstvo za čišćenje težih mrlja.

Kao i svaki drugi tepih, također ga možete rotirati tepih ponekad radi ravnomjernog rasporeda pješačkog prometa kako bi se smanjilo trošenje i habanje.