Set lonaca WMF

WMF

WMF SET LONACA
Posuđe za cijeli život

Jeste li znali da obično češće kupujemo novi auto nego što kupujemo nove lonce? Koristimo ih uglavnom jednako često. Zato se ulaganje u kvalitetan set lonaca zaista isplati.

#1
Robna marka WMF vodeća je u kategoriji proizvoda za kućanstvo u Njemačkoj.
160 godina povijesti. Više od 500 nagrada za dizajn.
Dotaknite pravo zanatsko umijeće

wmfno1

WMF SET LONACA

 

Jedinstvene značajke WMF lonaca

Patentirani Cromargan® čelik

Većina WMF posuda izrađena je od nehrđajućeg čelika 18/10 registriranog pod robnom markom Cromargan®. „Crom” u nazivu označava krom, dok je ostatak naziva „argan” nastao od latinske riječi argentum, što znači srebro. Potonje se odnosi na elegantno sjajan izgled lonaca postignut visokim postotkom nikla. Cromargan® čelik izuzetno je izdržljiv, ne hrđa i otporan. Također se lako čisti i može se prati u perilici posuđa.

TransTherm® dno

Jedinstveno TransTherm® dno ima tri važne funkcije. Prije svega, štedi energiju tijekom kuhanja optimalnom raspodjelom i akumulacijom topline. Drugo, omogućuje korištenje posuđa na svim izvorima topline, što uključujuće indukciju. I konačno, čini lonce optimalnim za sve toplinske tretmane – kuhanje, pirjanje, prženje, blanširanje te također za zagrijavanje i pečenje u pećnici do 250 °C (napomena: maksimalna temperatura može varirati ovisno o upotrebi poklopca ili ručke određenog seta).

Izdržljivost

Visokokvalitetni materijali i pažljiva izrada jamče maksimalnu izdržljivost i dug vijek trajanja. Možete birati između setova lonaca za uobičajene kućanske potrebe ili

Iznimna izdržljivost

Iznimno izdržljivi profesionalni setovi koji mogu izdržati upotrebu čak i u najtežim uvjetima. To uključuje serije Function 4, Premium One, Gourmet Plus i Compact cuisine.

Koji set lonaca je idealan za vas?

Setovi lonaca WMF razlikuju se po funkciji i dizajnu. Za vas smo odabrali ključne karakteristike najpopularnijih ponuda:

 

WMF
wmf

WMF Function 4
1 poklopac, 4 funkcije

Glavno obilježje najpopularnijeg seta lonaca na Kulini prepoznatljivi je crveni prsten na poklopcu. Crveni silikonski prstenovi u staklenim poklopcima poboljšavaju funkcionalnost posuđa. Po potrebi gurnite poklopac u jedan od 4 označena položaja – zatvoren za kuhanje na pari s malom količinom vode, otvoren za potpuno kuhanje i s velikim ili malim otvorom za cijeđenje čak i sitnozrnate riže.

WMF FUNCTION 4

WMF
wmf

WMF Quality One
Patentirana tehnologija Cool+

Ovaj komplet posebno je popularan zahvaljujući svom zaobljenom, oku ugodnom obliku. Osim toga, tehnologija Cool+ (prepoznatljiva po crvenom rubu na ručkama) osigurava visoku razinu udobnosti kuhanja značajno smanjujući prijenos topline s lonca na ručke.

WMF QUALITY ONE

 

Kako kupci na Kulini ocjenjuju setove lonaca WMF

WMF Function 4
Vrlo lijep i funkcionalan set. Vrlo smo zadovoljni s njime. Taj se je ukras naše kuhinje. Najviše nas je iznenadila funkcionalnost poklopaca.”
Ivan M.

WMF Quality One
Posuđe ne samo da izgleda lijepo, već i ručke ostaju hladne. Zasad odlično."
Suzana P.

WMF Astoria
Kvalitetan proizvod, elegantan, modernog dizajna, isplati se kupiti.”
Marija I.

 

WMF
wmf

WMF Astoria
Profinjena funkcionalnost

Posuđe WMF Astoria sa svojom poliranom površinom i profinjenim linijama spaja visoku funkcionalnost i izdržljivost sa sofisticirano elegantnim dizajnom.

WMF ASTORIA

WMF
wmf

WMF Compact Cuisine
Ušteda prostora

Imate malu kuhinju i brinete se da čak ni najosnovniji lonci ne stanu? Sigurno hoće, a vi ne morate ni raditi kompromise po pitanju kvalitete! Inteligentni dizajn serije Compact Cuisine omogućuje uštedu prostora slaganjem lonaca istog promjera. To je kombinirano s iznimnom izdržljivošću materijala za teške uvjete rada.

WMF COMPACT CUISINE

WMF
wmf

Ovaj asortiman razvijen je za ugodno kuhanje u svakoj kuhinji. Svaki detalj osmišljen je kako bi kuhanje i rukovanje posuđem učinio što lakšim i ugodnijim. Svi lonci imaju šuplje ručke za smanjenje zagrijavanja, praktičnu ljestvicu s unutarnje strane za mjerenje tekućina, široki rub za izlijevanje koji omogućuje izlijevanje bez kapanja i kvalitetne, robusne staklene poklopce koji vam omogućuju da u svakom trenutku vidite unutrašnjost lonca.

WMF COMFORT LINE

 

10 items total
Set lonaca FUNCTION 4, 5 kom, WMF
Set lonaca FUNCTION 4, 5 kom, WMF
Online na zalihama (59 pcs)
651 €
WM760556380
Set lonaca COMPACT CUISINE, 5 kom, WMF
Set lonaca COMPACT CUISINE, 5 kom, WMF
Online na zalihama (14 pcs)
564 €
WM790556380
Set posuđa QUALITY ONE, set od 5 kom, WMF
314 €
WM774556380
Set lonaca COMFORT LINE, 5 kom, WMF
Set lonaca COMFORT LINE, 5 kom, WMF
Online na zalihama (27 pcs)
303 €
WM732556040
Set lonaca FUNCTION 4, 4 kom, WMF
549,99 € –14 %
Set lonaca FUNCTION 4, 4 kom, WMF
Online na zalihama (14 pcs)
472 €
WM0760046380
Set lonaca MINI, 5 kom,WMF
Set lonaca MINI, 5 kom,WMF
Online na zalihama (21 pcs)
156 €
WM718556040
Set lonaca GOURMET PLUS, 5 kom, WMF
Set lonaca GOURMET PLUS, 5 kom, WMF
Online na zalihama (16 pcs)
632 €
WM720556030
Set lonaca ASTORIA, 5 kom, WMF
299,99 € –17 %
Set lonaca ASTORIA, 5 kom, WMF
Online na zalihama (44 pcs)
248 €
WM780556040
Set lonaca PROVENCE PLUS, 5 kom, WMF
Set lonaca PROVENCE PLUS, 5 kom, WMF
Online na zalihama (8 pcs)
293 €
WM721556380
Set lonaca BELMONT, 5 kom, WMF
349,99 € –8 %
Set lonaca BELMONT, 5 kom, WMF
Online na zalihama (6 pcs)
319 €
WM751556040