setovi desertnih vilica

2 items total
Set desertnih vilica NUOVA, 6 kom, WMF
Set desertnih vilica NUOVA, 6 kom, WMF
Online na zalihama (15 pcs)
23,52 €
WM1291666046
Desertna vilica STELLA, set od 4 kom, Blomus
36,36 €
BM63950

Desertna vilica setovi – savršen način da uživate u svom desertu

Što su desertna vilica postavlja?

A desertna vilica set je neophodan u svakom domu jer je savršen za posluživanje i jelo malih, delikatnih slastica poput voća, kolača i kolača. To je dio blagovaonskog pribora za jelo koji će lijepo ići uz poslužavnike za kolače ili stalke za kolače.

Kako odabrati a desertna vilica postaviti?

Prilikom odabira desertna vilica treba uzeti u obzir čimbenike poput materijala, dizajna i broja vilica u setu.

Nehrđajući čelik, koji je najotporniji materijal i najjeftiniji u usporedbi s alternativama poput zlata, često se koristi za izradu vilica za desert. Neki setovi vilica za desert imaju jednostavan dizajn, dok drugi imaju složeniji dizajn. Odaberite stil koji vam se sviđa i koji se dobro slaže s uređenjem vaše blagovaonice.

Također biste trebali uzeti u obzir broj vilica u setovima koje kupujete. U našoj ponudi pronaći ćete 6-dijelne i 12-dijelne setove proizvođača kao što su WMF .

Kako se brinem za svoje vilice za desert?

Prepoznajemo vrijednost pogodnosti u našem svakodnevnom užurbanom životu. Naše desertna vilica setovi su stoga dizajnirani da budu i atraktivni i jednostavni za čišćenje. Budući da su izrađene od nehrđajućeg čelika, neće korodirati niti potamniti i zadržat će svoj briljantni sjaj dugi niz godina.

Jednostavno ih ručno operite u toploj vodi s blagim sapunom, a zatim ih potpuno osušite kuhinjska krpa. Perilice posuđa mogu oštetiti posuđe, stoga ih je bolje izbjegavati ako je moguće. Vilice za desert treba držati na hladnom i suhom mjestu kada se ne koriste. To će smanjiti vjerojatnost njihovog hrđanja ili potamnjenja. Vaše vilice trebate držati u ormariću ili ladici za pribor za jelo. S njima su vaše vilice uvijek spremne za upotrebu.

Kako se brinem za nehrđajući čelik desertna vilica?

Nakon kupnje vašeg desertna vilica postavite na Kulina i počnete ga koristiti, bitno je razumjeti kako se brinuti o njemu. Neki osnovni savjeti koji se odnose na neke druge setove pribora za jelo uključuju:

  • Jedan od najboljih pristupa čišćenju desertnih vilica od nehrđajućeg čelika je ručno pranje.
  • Nakon čišćenja, važno je dobro isprati vilicu kako biste se riješili ostataka sapuna.
  • Vilicu uvijek trebate osušiti odmah nakon pranja nježnim ručnikom.
  • U konačnici, kada nije u upotrebi, držite vilicu na suhom mjestu kako biste smanjili mogućnost korozije.

Također možete kupiti setove pribora za jelo, čajna žlica setovi i štapići.