Tava WOLL

98 items total
Wok TITANIUM NOWO, 36 cm, za indukciju, WOLL
Sticker
158 € –29 %
111 €
WL1136IL
Wok DIAMOND LITE, 26 cm, titan, WOLL
Sticker
91 € –15 %
Wok DIAMOND LITE, 26 cm, titan, WOLL
Online na zalihama (5 pcs)
77,35 €
WL1026DPS
Grill tava TITANIUM NOWO, 28 x 28 cm, titan, WOLL
Sticker
97,11 € –21 %
76,69 €
WL6281N
Lonac DIAMOND LITE PRO, 20 cm, titan, WOLL
Sticker
113 € –15 %
96,05 €
WL120DLP
Wok Cocnept, 30 cm, sa staklenim pokrovom, WOLL
Sticker
96,28 € –22 %
74,17 €
WL1030NC
Up
More products

Unaprijedite svoje kulinarsko umijeće s našom ekskluzivnom kolekcijom WOLL tava za umake. Ove pomno izrađene kuhinjske potrepštine dizajnirane su za iznimne performanse i izdržljivost, što ih čini obaveznim dodatkom vašem kuharskom repertoaru.

WOLL posude za umake dizajnirane su za ravnomjernu raspodjelu topline, osiguravajući da su vaši umaci, umaci i juhe pripremljeni do savršenstva. Recite zbogom neravnomjerno kuhanim jelima, jer ove posude za umake jamče dosljedne rezultate svaki put kada kuhate.

Neljepljiva površina WOLL posuda za umake čini kuhanje i čišćenje lakim. Možete bez napora stvarati gurmanska jela bez brige hoće li se hrana zalijepiti za tavu, a čišćenje je brzo i jednostavno, štedeći vam dragocjeno vrijeme u kuhinji.

Svestrane i prilagodljive, posude za umake WOLL kompatibilne su s raznim pločama za kuhanje, uključujući plinske, električne i indukcijske. Bez obzira na vaše sklonosti kuhanju i postavku kuhinje, ove posude za umake neprimjetno se uklapaju u vašu kulinarsku rutinu.

Trajnost je zaštitni znak WOLL posuđa, a njihove posude za umake nisu iznimka. Ovi lonci napravljeni su da izdrže visoke temperature i čestu upotrebu, osiguravajući da će ostati pouzdani kuhinjski suputnik godinama koje dolaze.

S nizom veličina i stilova dostupnih u našoj WOLL kolekciji posuda za umake, možete pronaći savršenu posudu za umake koja će odgovarati vašim kuharskim potrebama. Bilo da spremate malu količinu holandeze ili pripremate obilan gulaš za obitelj, WOLL posude za umake su sve za vas.

Nadogradite svoju kuhinju WOLL loncima već danas i iskusite užitak kuhanja s preciznošću i povjerenjem. Njihova kvaliteta, svestranost i izdržljivost čine ih nezaobilaznim dijelom svake kuhinje. Nemojte čekati – počnite stvarati kulinarska remek-djela s WOLL loncima sada.